Mijn Accu Is Vol Maar De Lader Blijft Door Laden

Dit is normaal, de indicator of voltmeter op uw accu geeft 100% aan of bij de Li-ion Outdoor Case, de voltmeter geeft 12.6V aan en de lader is nog niet klaar. Het kan een tijdje duren voordat de lader zijn programma heeft voltooit en is pas klaar als de LED op de lader groen word. Wacht altijd geduldig tot de LED of LED 2 op de 10A Lader groen word.

Kan ik Mijn Elektromotor Op Een Andere Manier Aansluiten?

Nee; het aansluiten van de Elektrische buitenboordmotor (fluistermotor) mag alleen met de bijgeleverde APP Anderson Connector. U dient deze aan Uw Elektromotor, plus en min draad, te Solderen of Persen (krimpen) met Origineel Anderson Persgereedschap. Als deze verbinding niet correct word uitgevoerd word de vaartijd sterk beïnvloed.

Kan ik Een Andere Lader Gebruiken?

Nee; U mag nooit een andere lader aansluiten! Onze Lithium Lader is Micro- processor gestuurd en geprogrammeerd om perfect samen te werken met Onze Lithium Outdoor Accu’s

Wat Moet Ik Doen Als Ik De Outdoor Case Lange Tijd Niet Gebruik?

Tijdens het visseizoen kunt u uw Outdoor Case gewoon leegvaren en laden of (tussentijds laden). In de winter, als u de Outdoor Case niet gebruikt is het raadzaam om de Outdoor Case op te laden tot het opslag Voltage van 11.0 Volt. Zo word de maximale levensduur gewaarborgd

Hoe Lang Duurt Het Om Mijn Outdoor Case Op Te Laden?

De 10A Lithium Lader met CC~CV Laadprofiel zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een volledig lege 75A Lithium Outdoor Case in 8 a 9 uur weer volledig vol is. Let op, de lader die bij de Ultra Compact Serie 25ah en 50ah geleverd word is een andere dan die bij de gewone Li-ion Outdoor Case geleverd word. Een 25ah li-ion Compact heeft een gemiddelde oplaad tijd van 10 ~ 12 Uur en de 50ah kan bij volledig leeg een oplaad tijd nodig hebben van 16 ~ 18uur. Een Lithium lader werkt anders dan een gewone acculader en heeft standaard altijd meer tijd nodig om de lithium accu uit te balanceren. Dit balanceer process word in de laatste fase van het opladen uitgevoerd en neemt tijd in beslag.

Kan Ik Mijn Outdoor Lithium Case Openen?

Nee; Uw mag uw outdoor case nooit openen, hiermee verbreekt u de industriële waterdichte verzegeling. Alle Outdoor Cases bevatten een zeer hoogwaardige speciale, zoutwater, olie en oplosmiddel bestendigde seal die ook gebruikt word in de off-shore. Deze blijft tevens onder alle temperatuur omstandigheden maximaal presteren en voorkomt het binnendringen van vocht, condens en vuil.

Is Mijn Outdoor Case Waterdicht?

Ja; alle outdoor case’s zijn waterproof en kunnen gewoon in de regen blijven staan. Echter laat u uw smartphone ook niet in de regen liggen. Bij zware langdurige regenval is het raadzaam om de koffer af te dekken met een hoes.