FAQ Leveren en Levertijden

Binnen Nederland betaald u geen verzendkosten. Voor België en Luxemburg hanteren wij standaard tarieven van PostNL. Zodra uw bestelling onderweg is ontvangt u een Track&Trace nummer per SMS of Email.

Klik HIER om Uw Bestelling te volgen op de site van PostNL 

Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben gaan we aan de slag. Alle producten in onze Webshop zijn altijd op voorraad en worden binnen 24 uur verzonden. Op Aktie’s, preorders en andere aanbiedingen kan een afwijkende levertijd gelden. U ontvangt uw accu binnen 1-2 Werkdagen. Het pakket kan ook op Zaterdag geleverd worden.

Betaal uw aankoop veilig en vertrouwd in een versleutelde omgeving via iDEAL, PayPal of CreditCard. Buiten Nederland betaald u veilig via BanContact, KBC/CBC, Giropat en Sofort Banking

In alle gevallen kunt u uw bestelling volgen op de pagina van PostNL. Het kan voorkomen dat Uw pakket wel onderweg is maar pas op een later tijdstip te Traceren is op de pagina van PostNL.

Ja; tijdens het bestelproces kunt u een afwijkend afleveradres opgeven.

Nee; registreren is niet verplicht. U krijgt de mogelijkheid om een account te maken wanneer u dat wenst.

Op alle producten van ons zit standaard 2 jaar VoerbootAccu.nl Garantie. Wij staan voor 100% kwaliteit en testen onze accu’s tot het uiterste. Daarom is de garantie op uitval of storing langer dan de wettelijke termijn. Lees ook de informatie over Lithium technology en behandel uw accu voorzichtig!  Lees meer…